ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

 






21/5/2023…
 Καλούμε τους πολίτες με την δύναμη που έχουν στα χέρια τους να ανοίξουν τον δρόμο για την πολιτική αλλαγή

Ο ντόπιος Μωυσής, κατήλθε εκ του όρους και εμφάνισε την ημερομηνία των εκλογών. Αυτές οι εκλογές που θα γίνουν (αν γίνουν) στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή, είναι σημείο αναφοράς για την συνέχεια του Έθνους μας.

Πολιτικό κατεστημένο δύο αιώνων, αποστεωμένες πεποιθήσεις, αγκυλώσεις ιδεών και ένα τεράστιο *εγώ* βρίσκονται απέναντι με μια νέα πραγματικότητα που αναδύεται στο φως.

Εδώ έχουμε την ευκαιρία, είναι στο χέρι μας, να επέμβουμε δραστικά για μια νέα δημιουργική, αληθινή ανάληψη του Έθνους μας. Ζήσαμε ένα πολιτικό κενό, μέσα στην ραστώνη, αδιαφορία και ανεξήγητη παράδοση.  Η πολιτική οπτική του Έλληνα, η οξυδέρκεια, η περαιτέρω αναζήτηση αιτιών και αποτελεσμάτων, κατήλθε σε έσχατο επίπεδο, βαλτωμένη σε πεδία εικονικής πραγματικότητας.

Η ενέργεια σκεπάστηκε από στάχτες και ενώ θα μπορούσαμε να βρισκόμαστε στην κορυφή της δημιουργίας και της ανέλιξης, αρκούμαστε στην πολυδιασπαστική και διφορούμενη πολιτική τακτική, που μας απομακρύνει από την φάση μετάβασης στην απόλυτη κυριαρχία του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Παίρνουμε σκούπα και καθαρίζουμε το τοπίο. Αναδεικνύουμε προσωπικότητα με δυναμική συνέχειας, διώχνουμε τα πέπλα συσκότισης και ξεκάθαροι με επιλογές και αποφάσεις που πηγάζουν από ακεραιότητα, δημιουργούμε και εγκαθιστούμε τις συνθήκες που επιθυμούμε, για να ζήσουμε ως ελεύθεροι πολίτες.

Όλα γύρω μας περιμένουν αυτήν την παρουσία, την μεγάλη υπέρβαση, που όμως απαιτεί και την πλήρη συμμετοχή, δίχως σκέψεις που ενδεχομένως ενισχύουν αναστολές. Ένας νέος κόσμος εμφανίζεται, πολλά υποσχόμενος, αλλά και πολύ απαιτητικός. Παλινωδίες, μια μέσα μια έξω, φοβισμένα βλέμματα προς τα πίσω, αποκλείονται.

Μέσα σ’ αυτό το πνεύμα, που μας καλεί να αναδείξουμε την φωτεινή, αληθινή μας ύπαρξη, προϋπόθεση είναι η ένωσή μας. Εδώ πρέπει να εστιάσουμε για την νέα πραγματικότητα.

Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε όρθιοι και καταλύουμε το φαύλο πολιτικό σκηνικό. Σημείου καμπής οι προσεχείς εκλογές. Οικογενειακές παρακαταθήκες, συμπάθειες, συναλλαγές, ρουσφέτι, εξαρτήσεις, εξαφανίζονται δια παντός. Η κομματοκρατία αναμφισβήτητα κατέστρεψε την χώρα. Ανακαλούμε στην μνήμη μας τα όσα συνέβησαν από τους εκλεγμένους και τρομάζουμε. Απορούμε πως φθάσαμε να απαρνηθούμε την ύπαρξη μας, μέσα στην ψεύτικη, πολύχρωμη φούσκα που για χρόνια μας σερβίρουν.

Ο κόσμος τώρα τρέχει νοητικά με ταχύτητα φωτός. Η αφύπνιση ξεπετάγεται και οι χρόνιες φοβίες και ο πνευματικός λήθαργος που επιβλήθηκε, παύουν να ελέγχουν τους πολίτες.

Ζούμε στην λεγόμενη κβαντική εποχή. Οι εκκωφαντικές υπέρ του ανθρώπου αλλαγές που συμβαίνουν, συντείνουν και βοηθούν να αναγνωρίσουμε εαυτούς, χωρίς εγωισμούς, ως δημιουργούς με απέραντα συμπαντικά σύνορα.

Και αν έγινα κατανοητός, σας απευθύνω την πρόσκληση και πρόκληση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Για την κβαντική πολιτική αλλαγή στην πατρίδα μας.

Χρήστος Κράγιας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Εμφανιζόμενη ανάρτηση